DE VÂNZARE Vilă, Rincon de la Victoria, Málaga, Spania, c/margarita nº12

DE VÂNZARE - Cod. 24392

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 900 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

Vilă independent frumos, cu toate figuranti și facilități.

Teren de 900m2 orientat spre sud, cu o suprafata construita de 350m2 pe o suprafață de două etaje. Față mare și spate (iarba artificiala cea mai buna calitate) gradini, piscina cu acoperis retractabil, piscină cu apă sărată încălzită, parcare privată pentru doua masini, animale de companie incintă cu magazie construita, atelier și depozitare mare, cabină de duș în aer liber în piscină bar umed în grădină, lenjerie acoperit, grădini automate de adăpare din jurul proprietății.
Parter cu veranda acoperita bară, hol intrare spatios, living cu semineu, bucatarie complet utilata cu mobilier de designer și high-end, aparate cu camara separata mare, toaletă lemn mansarda, living cu acces direct la grădină și han mare rustic cu gratar de interior.

La etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie cu cadă jacuzzi-și saună în cameră. Cherestea dressing separat. 4 plus dormitorul principal și o baie.
Toate proprietate este în afara. Calități bune. Parchet în întreaga casă. Muzică ambientală în întreaga casă. Schelete dulapurile personalizate în dulapuri. Ferestre exterioare si usi cu geam termopan (climatice) și plase de țânțari. Barele solide. Aer condiționat și încălzire în întreaga casă. Camera ușă. Alarmă conectat la PBX. Stare perfecta. Vinde mobilata dacă se dorește.

Locatia este perfecta, se bucură de intimitate și liniște, cu toate serviciile și facilitățile din mediul imediat. La câteva minute de centrul orașului Malaga.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB