DE VÂNZARE Mansardă, Madrid, Madrid, Spania, Vicente Blasco Ibáñez, 37

DE VÂNZARE - Cod. 30306

  • Tipologie: Mansardă
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 3
  • Podea:

O proprietate care răspunde la un triplex exclusivist, elegant si modern penthouse într-una dintre cele mai bune evoluții din cartierul rezidențial Sanchinarro unde vă puteți bucura de facilitățile sale minunate și zone comune, cum ar fi înot de iarnă, bazin de vară, sală de gimnastică, teren de tenis cu zbaturi , zone de grădină, loc de joacă pentru, sala de comunitate și de servicii de securitate și de securitate 24 de ore.
Și, într-o carcasă deschisă larg, hol de intrare invitat să intre în fiecare dintre camerele care sunt situate la primul etaj. sala de mese rafinat dreptunghiular are un foarte luminos și oferă acces direct la o terasă practic să se bucure de mese zilnice în aer liber. bucătărie spațioasă, modernă, cu mobilier elegant și aparate din oțel inoxidabil, are o zonă de birouri și un Clothesline acoperit. La același nivel, acesta este un dormitor dublu spațios, cu o baie cu o coloană de baie și hidromasaj construit.
O scară frumoasă din lemn cu întrețesere balustrada din fier este iluminată de o fereastră mare, care se întinde pe trei etaje, permițând luminii naturale care radiază în întreaga apartament. Pana la fel, suntem într-o sală a celorlalte două dormitoare, ambele cu terasă privată și baie privată. Marele Dormitorul principal are o zonă bine dressing cu dulapuri și o baie cu jacuzzi și separat și independent de restul de duș sanitare.
La etajul al treilea, există un solar mare cu duș și gazon artificial precum și o zonă cu pergole care o face gratar ideal pentru o zi cu familia si prietenii.
În garajul casei comunale are 2 garaj auto pentru 3 masini, si este de asemenea prevăzut cu spațiu de depozitare.

Zona: zonele Sanchinarro are amenajate, sociale, comerciale, centre sportive, restaurante, cinematografe. Putem găsi următoarele atracții în Colegio San Pablo CEU, centrul comercial "El Corte Ingles" Spitalul "La Moraleja SANITAS" Spitalul Madrid Norte-Sanchinarro etc. în apropiere Acesta este conectat cu metroul și cu autobuzul, la 10 minute pot găsi locuri ca aeroportul Barajas din Madrid Adolfo Suárez sau stație Chamartin, precum și link-ul către drumurile principale M40, M30, A1. Un lux și facilități care fac din acest domeniu o mare atracție pentru a trăi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB