DE VÂNZARE Conac, Los Realejos, Tenerife Islas Canarias, Spania, C/ Acequia 12

DE VÂNZARE - Cod. 36452

  • Tipologie: Conac
  • Zona: 610 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

Situat în zona istorică a Realejo Bajo. Restaurată. De 610 m2. Vizite la mare și la munte, care se află la o distanță de 1,5 km. Formată de unirea a două locuințe, una impunătoare și cealaltă o casă înaltă.
Fațada sa a fost restaurată în secolul al XIX-lea, are un stil romantic, cu trăsături decorative deosebite. Ferestre și uși protejate cu motive florale de înaltă calitate realizate din fier forjat. Topping fațada, pe cornișă, are un parapet orb, decorat cu forme geometrice, în spatele căruia este ascuns capacul.
Dispune de 8 camere, din care 2 cu dressing, salon, terasa centrala, hol, 2 bai, pivnita, bucatarie complet utilata, terasa si garaj (4 masini) de 62.51m2. Are o curte de 100m2. Ele se evidențiază în două dintre camerele sale și camera de zi, plafoanele Mudejar cu agram și cu almizate decorate cu motive geometrice și cordon.
Pereții săi sunt construiți în întregime din piatră neregulată de bazalt aglomerată cu noroi de aproximativ 80 cm grosime. Locuințe organizate în două înălțimi, plafoane și podele din lemn de ceai. Locuința este conformă cu mai multe corpuri, toate terminate prin intermediul a 6 acoperite până la patru ape cu țiglă tradițională arabă, executate pe o structură de perechi și rânduri de lemn de ceai. Casa, înăuntru, menține esența originilor clădirii, o arhitectură Mudejar, este dezvoltată în jurul unei terase Canare pătrate. Arhitectura vernaculară care funcționează bioclimatic. Podele și plafoane din lemn de ceai.
5 Km De la Puerto de la Cruz și La Orotava.
Casa unică, de calitate, artistică și durabilă.
Din mediul său cel mai apropiat, putem evidenția:
-La Rambla de Castro aproximativ 1,5 km. Peisaj protejat, care se remarcă prin biodiversitate, o frumusețe deosebită, o natură exuberantă, izvoare de apă ... un loc ideal pentru a vă bucura de drumeții.
- De asemenea, este situat la o distanță de 1,5 km de punctul de vedere al orașului La Corona, una dintre cele mai bune zone de parapantă, unde cel mai important festival al lumii de zbor și parapantă liberă a fost efectuat de câțiva ani, "Parafest Coroana. Este vorba despre combinarea parapantă și trekking.
- La aproximativ 2 km se află plaja Socorro, cu nisip vulcanic și un loc ideal pentru navigare și scufundări. Zona de scufundări extraordinară datorită transparenței apelor sale, temperaturii plăcute pe tot parcursul anului și unui număr mare și varietate de specii.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB