DE VÂNZARE Casă terasată, Estepona, Málaga, Spania, Playa Guadalobon,33

DE VÂNZARE - Cod. 40564

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 400 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 3

Fiind una dintre cele mai râvnite și bine stabilite destinații rezidențiale din Europa, Costa del Sol acoperă aproape orice opțiune atractivă pentru cumpărătorii de case care doresc un stil de viață luxos în Marea Mediterană sau chiar o oportunitate excelentă de investiții pentru închiriere. fulgere naturale, inclusiv detalii arhitecturale, înălțimi duble și bucătării deschise care oferă spațiu și spațialitate. Townhouse are o terasă privată pe acoperiș cu jacuzzi, pergolă, podea plutitoare și zonă pentru grătar. Garajul propriu subteran are acces direct la casă printr-o zonă de spălătorie și serviciu amplă, precum și locuri de parcare comune pentru oaspeți.
Locuința are, de asemenea, un șemineu, încălzire prin pardoseală (bazată pe apă în spațiile de locuit și electrică în băi), aer condiționat la cald și la rece și dulapuri finisate și tapițate, plus cele mai noi sisteme de locuințe domotice. Pe plajă, râul Guadalobón iar o pădure largă de pini sporește plăcerea intimității și a izolației. Este la doar câteva minute de mers pe jos de portul de agrement Estepona, aproape de centrul orașului și are legături excepționale către Puerto Banús, Marbella și aeroporturile din Málaga și Gibraltar. Piesele centrale comune sunt evidențiate de spații mari de înot (piscină de 50 m, piscină infinită) și piscină în aer liber pentru copii). Un circuit spa cu piscină încălzită, apă cu gheață, saună, baie turcească și o sală de sport complet echipată.
În plus, două zone de relaxare, paturi de plajă în stil balinez, cascade în cascadă și alte caracteristici de apă punctate pe căile interne, piețe și grădini înverzite - toate într-o incintă controlată de securitate.
Estetica în aer liber a fost creată pentru a fi cât se poate de naturală, cu nuanțe albe, gri și negre și pereți separați eleganți.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB