DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Torrevieja, Alicante, Spania, Calle Joven Pura 1

DE VÂNZARE - Cod. 36698

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 57 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 3

Apartament foarte frumos și luminos în centrul orașului Torrevieja, aproape de toate facilitățile. Dormitor cu dulapuri spațioase și bucătărie confortabilă independentă. Camera de zi și balconul cu vedere spre vest fără clădiri care blochează minunata după-amiază și soarele de seară.

Zona:

Mai multe supermarketuri principale sunt situate în zonă, la cel mai aproape 50 de metri distanță, precum și baruri și restaurante. Poliția și stația de autobuz cu linie directă spre aeroportul din Alicante și conexiuni cu restul țării în câteva blocuri. Un spital de ultimă oră este la 10-12 minute cu mașina. La 900 m de malul mării.

Alte:

Acces la terasa mare pe acoperiș. În bucătărie a fost instalat un robinet de apă potabilă separată cu sistem de filtrare. Apartamentul este complet echipat cu mobilier și aparate conform listei de inventar, cu excepția obiectelor personale. Cazare ieftină și ieftină, cu aspect frumos într-o clădire liniștită și plăcută.

În Spania, IVA plus costurile notariale revin cumpărătorului (aproximativ 10% din prețul de achiziție). În plus, un avocat este recomandat pentru liniștea minții ambelor părți (se aplică și achizițiilor prin brokeri). În calitate de vânzători, vom plăti bucuros taxa avocatului pentru a garanta o achiziție rapidă și sigură.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB