DE VÂNZARE 2 camere, Orihuela Costa, Alicante, Spania, La Zenia. Avenida España

DE VÂNZARE - Cod. 36400

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 110 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

La Zenia de lux Apartament / 2 dormitoare / 2 bai / noapte 5 + 1

Acesta este un frumos 110 mp. 2 pat 2 apartamente baie, doar o plimbare de 500 m la plaja foarte populară la La Zenia. Transferurile de la aeroportul din Alicante durează doar 40 de minute.

Această proprietate de la al doilea etaj este dotată cu aer condiționat.

Are o suprafață de 17 mp. terasă de soare pentru a vă bucura de soare, care este perfectă pentru a avea un grătar, un prânz / cină în aer liber sau un loc de joacă pentru copii. Terasa de la soare are și un spațiu de marmură spațios și 2 spații de depozitare mari. Are vederi frumoase la mare atât pe La Zenia, cât și pe Cabo Roig și este perfect pentru mese și băuturi de vară alfresco.

Distribuție: hol și coridor larg; bucătărie separată; spalatorie; sufragerie mare cu o canapea extensibilă; dormitor dublu cu un pat dublu (150 * 200 cm) și baie privată; dormitor cu trei paturi; baie cu duș; terasă mare (17 mp).

Bucătăria separată este complet dotată cu aparate de ultimă generație și cu mobilier de bucătărie și există, de asemenea, o încăpere separată pentru mașină de spălat și spălătorie.

Proprietatea a fost complet renovată: electricitate; instalatii sanitare; pictură; dulgherie; Sistemul de climatizare ferestre (ferestrele și obloanele sunt din aluminiu și geam dublu); ușă de intrare cu dulap FAC și oa doua ușă metalică la grătar; bucatarie noua, aparate electrice noi (aer conditionat, televizor Sony 40, frigider, masina de spalat automata, cuptor, cuptor cu microunde, ceainic, roaster, fier de calcat ...), dulapuri noi si paturi noi.

Proprietatea are 2 spații de parcare spațioase în spatele porților securizate. 2 ascensoare și grădini private mari și beneficiază, de asemenea, de o piscină mare cu teren de iarbă pentru scăldat la soare, relaxându-vă cu o conversație casuală sau citind o carte bună sub o umbrelă de plajă.
Căutați o proprietate fără probleme în care soarele strălucește întotdeauna?

Apartamentul în sine este extrem de liniștit și nu există nici un fel de zgomot chiar și în weekend.

Există o mulțime de facilități la distanță de mers pe jos, cum ar fi noi restaurante, baruri, magazine, supermarketuri, bănci, o clinică de ambulatoriu, ... O mașină ar fi benefică pentru a accesa o varietate de oferte de călătorie, mese, cumpărături și divertisment, (în câteva km) sau Torrevieja, vizitarea cursurilor de golf, a zonelor naturale (cum ar fi Salinas de San Pedro) sau a orașelor importante precum Cartagena; Murcia sau Alicante.

Proprietatea a fost reformată în întregime și este disponibilă să se mute fără să mai facă investiții suplimentare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB