DE VÂNZARE Vilă, Zaragoza, Zaragoza, Spania, Octubre 418. Urbanización el Zorongo

DE VÂNZARE - Cod. 35444

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 550 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 3

Vânzare Vilă de lux și nouă în urbanizare privată la 5 minute de centrul orașului ZARAGOZA, construcții noi și de înaltă calitate. Ea are o bucătărie nouă de 40 m2 numai 1 an, sală de gimnastică privată, baie turcească 8 locuri, jacuzzi 7 locuri, piscină încălzită 120 m2, vară și iarnă cu punte telescopică automată, motoare solare, bar de disco bar, bar counter zonă de grătar și cuptor pentru pizza sau artizan friptură de 150 cm pentru lemn de foc, 8 parcare din care 4 acoperite, ferestre și uși din lemn de culoare aluminiu păstrează casa la temperatura ei de iarnă și vară, 2 seminee, pivniță parter cu posibilitate de la alt șemineu sau bucătărie sau apartament independent. casa este complet mobilata si decorata dupa gust.
Cheltuielile comunitare 173 de euro pe lună. de încălzire fără oprirea acestuia pe tot parcursul iernii, se plătesc câteva euro pe lună pentru gaz datorită izolației termice speciale construite împreună cu casa. Urbanizarea are facilități medicale de securitate socială de la 8 la 12 pe stradă iunie, are 24 de ore de securitate, controlul intrării și iesirii de vehicule, farmacii, restaurant și activități nesfârșite de sport (Tenis, fotbal, de serviciu cu autobuzul, 24 de ore pe zi la fiecare jumătate de oră, servicii de autobuz privat pentru școală și un număr nesfârșit de servicii exclusive numai pentru membrii urbanizării etc.

Se vinde prin schimbarea domiciliului. Proprietatea este plată integral și nu există nici o problemă de solvabilitate, pur și simplu când se schimbă reședința, este dificil să ai grijă de casă așa cum merită și de aceea este vândută.
Casa este minunata si isi asteapta noul proprietar care se va indragosti de ea la prima vedere.
Prețul acestei case minunate este de 990.000 de euro. Se finanțează fără dobândă: intrare 350.000 euro + plată lunară de 1.500 de euro pentru a finaliza suma totală.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB