DE VÂNZARE Vilă, Peniscola, Castellón Comunidad Valenciana, Spania, Luxemburgo

DE VÂNZARE - Cod. 29253

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Vila superba si unic in Peñíscola cu o vedere incredibilă la mare
Vila este situata pe o pantă spre Peñiscola în jos și este de 420 mp
Închide Informații despre cazare
descriere
Vila superba pe trei etaje de 420 mp, care poate găzdui 7 camere și bucătărie, care include 6 dormitoare si dispune de 4 grupuri sanitare.
Camerele sunt mari și pot găzdui paturi duble și terase și unul dintre ele este o baie care este incredibil de mare. Camera de zi cu șemineu și terasă. Bucataria este de culoare albă și există un frigider / congelator, aragaz, cuptor, hota, masina de spalat vase si masina de spalat.
Există un garaj, parcare în aer liber, o piscină privată frumoasă și grădină este de 850 de metri pătrați și o vedere absolut imbatabil. Peñiscola este o bijuterie necunoscut este situat în provincia Castellon, în partea de nord a regiunii Valencia pe Costa Azahar, de asemenea, numit? Gibraltar Valencia? sau "orașul de la mare? și este un oraș port fortificat construit un far pe o stâncă de 67 de metri deasupra nivelului mării și are o fâșie îngustă de pământ, ceea ce îl face ușor să iasă afară. E ca o carte poștală și foarte pitoresc, cu înguste sale străzi și case vopsite în alb, protejate ascunse în spatele zidurilor de piatră pe care o dată. satul este un amestec fermecător de aproximativ 510 de case, războinicilor, care sunt construite în jurul străzile înguste, de lichidare. care încă mai are structura medievala originala. o plimbare prin acest străzi înguste dau șansa de a descoperi numeroasele restaurante și baruri confortabile. castel de pe partea de sus a peninsulei, a fost 1294-1307 templierii. Benedict al XIII-a construit, cunoscut sub numele de "Papa Luna", acest lucru a început ca un loc pentru de confidențialitate începe lupta pentru unitatea Bisericii Catolice. jocul Tronurilor a inclus părți ale seriei aici, pe această peninsulă frumoasă. Peñiscola un oras magic cu Nature Park este, plaje lungi de nisip și restaurante frumoase în zonă. La Playa Norte, în apropiere de orașul vechi și este considerat cel mai fin de plajă și are o lungime de aproximativ cinci kilometri. Ideal pentru plajă și înot sezon există o mulțime de salvamari și activități de agrement, cum ar fi volei, navigație și canotaj sunt de conducere. Plaja are acum steagul albastru, ceea ce înseamnă că acesta îndeplinește cerințele privind calitatea apei, siguranța, serviciile și informațiile de mediu. Faceți cunoștință cu sud, esti unul dintre cel mai mare parc natural de pe coasta mediteraneană, Sierra de Irta, un peisaj montan pitoresc amestecat cu plaje mici, stânci înalte și golfuri confortabile. Peñiscola are multe magazine frumoase, baruri, restaurante și o mulțime de istorie pentru a oferi. Pescuitul are o mare importanță aici și au o mare influență asupra dezvoltării produselor alimentare și arome și parfumuri sale. Anghinare, sparanghel, ceapa, vinete și fasole sunt împreună un fel de mâncare delicios. Și nu trebuie să uităm de orez, care, împreună cu cele mai bune fructe de mare și de produse proaspete, care crește în zonă, mai mult decât suficient pentru a satisface și cei mai exigenți gusturi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB