DE VÂNZARE Vilă, El Ejido, Almeria, Spania, Avda del Mar 1, Balanegra, Berja

DE VÂNZARE - Cod. 29061

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Se trasează cu grădină, împărțit în jumătate, cu casa de locuit pe fiecare dintre cele două jumătăți. Prima linie, acces direct la plaja municipală.

Zona privată (Finca), în limitele așezării (energie electrică, apă, canalizare municipală). Aproximativ 6.000 mp teren, separate printr-un perete 2 este aproape egal cu site-ul, sunt vândute numai amândoi împreună.

În prima secțiune. O casă cu două etaje de 214 de metri patrati, primul etaj are 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, sala de mese, living, terasa cu vedere la mare; suprafața totală de 168 mp Al doilea etaj are un dormitor, baie si living, 46 de metri pătrați, precum și un solar de aproximativ 100 mp Zona are, de asemenea, o casă mică pe un 1 dormitor cu toaleta aproximativ 25 metri patrati, locuri de parcare pentru 3 masini, cabină de duș în aer liber, garaj metalic pentru accesorii de grădină. În grădina de 16 copaci, trei măslini și câțiva pomi fructiferi și flori. În plus față de boilerul electric este dispozitiv instalat pentru încălzirea apei cu căldură solară.

În a doua secțiune. casa cu un singur etaj 93 mp, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, sala de mese. În jurul zonei casei de cca. 150 mp umbrită și căptușite cu plăci ceramice. Proprietatea are loc de parcare pentru 2 masini. Pe teritoriul palmieri, salcâmi, Yuki (Yuca) și flori.

La fiecare dintre site-uri au porți electrice pentru trecerea automobilelor pe departe de peretele de mare și de o poarta de acces la mare. Ambele case sunt complet echipate pentru rezidenta permanenta.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB