DE VÂNZARE Vilă, Callosa de Segura, Alicante, Spania, Los Monteros 7, Polígono 18, Parcela 7

DE VÂNZARE - Cod. 35221

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 597 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 3

Casa de construcții excelente și orientare imbatabilă. Situată între pomi fructiferi și plantații de lămâi, ceea ce face să se bucure de o mare intimitate și discreție. Dar foarte bine conectat, deoarece este la numai 1,5 km de autostrada națională 340 și autostrada A 7, cu acces în ambele direcții. Foarte aproape de centrul urban, unde există un centru de activități sociale, supermarket, cafenea, brutărie, tabacconist, biserică, farmacie și centru de sănătate.

PĂRȚILE CHALÉ:
 
-Exterior: Ferma are o suprafata de 15000m2, terenul in care este construita casa are o suprafata de 7500m2, din care 2500m2 sunt gradina si este imprejmuita pe intregul ei perimetru. În spate se află piscina de 12m x 6m cu instalația de tratare și baie și duș în aer liber. Grădinile și plantele din jurul casei și care se învecinează cu drumul protejat de chiparos, cu o densitate bună și, astfel, o intimitate unică.

- subsol și garaj: baza sa este o placă de 60 cm. înalt, beton armat și zăbrele de fier la care sunt atașați toți stâlpii pe care se sprijină structura. Are o înălțime de 3,5 m. Zidul care formează tot perimetrul și care este subteran este beton armat cu o lățime de 19 cm. , având în vedere izolația pe care o are, temperatura sa variază de la 15o în timpul iernii până la 24o în timpul verii, are lumină naturală și o ventilație excelentă. Are loc pentru cinci mașini și are o sală de gimnastică, o sală de jocuri și o cameră de depozitare.

- Podea mai mică: Situată la 1,60 m de la nivelul solului, incinta sa este formată din blocuri de "termoarcilla" de 19 cm. cu camera de aer, care poartă plăci de "poliespan" de 5 cm, și cărămidă de "9", realizând cu toate acestea o mare izolare termică. Ramele pentru ferestre sunt realizate din aluminiu lăcuit, cu punte termică și geam dublu, pentru a îmbunătăți izolația. Se compune din: bucatarie (35m2), spalatorie, living (40m2). Patru dormitoare si trei bai si o pridvor de 90m2. Dormitorul are o suprafață de 20 m2, cu două ferestre mari orientate spre est, are de asemenea o toaletă mare și luminoasă și dressing, formând o suită independentă de aproximativ 35 m2. Etajul dormitorului este realizat din parchet de lemn "bubinga", montat pe panouri din lemn ancorate pe placa de ciment, găurile au fost umplute cu bile de "arlita" pentru a evita sunetele goale ale pașilor și îmbunătățirea izolării. Toate tamplaria din lemn de stejar.

-Attic: Are o suprafață de aproximativ 90 m2, are un living mare (60m2), un dormitor și o baie și o terasă de 30m2. Cu vederi splendide.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB