DE VÂNZARE Vilă, Arona, Islas Canarias, Spania, avenida europa

DE VÂNZARE - Cod. 33463

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Oferta Exclusiv! Noua vila de lux „Infiniti“, în partea de sud a insulei Tenerife. Oferind stil de viață de lux în La Caleta! Comfort ... Space ... Lumină ... ... eleganță simplă, sunt toate cuvintele pe care le puteți utiliza pentru a descrie aceasta vila! Designul minimalist al acestei vile de lux oferă living deschis spațios și orientare pentru a permite fluxul de lumină naturală în toată casa, oferind o senzație de cald familiară la proprietate. Recent construit folosind materiale de calitate foarte mare, marmura, lemn și piatră.
Se compune din 4 dormitoare mari, toate cu baie proprie si dressing. Dormitorul este unic, cu propria sa camera de zi este de 80 m2 și o terasă cu o vedere magnifică! Cameră foarte luminoase și spațioase de living și o bucătărie deschisă, complet echipată. Puteți face o baie de dimineață răcoritoare sau un final relaxant al zilei o baie în piscina privată, se bucură de o terasă spațioasă unde vă puteți distra prietenii cu tot parcursul anului gratar, grădini private oferă un minunat zone de chill-out. garaj dublu și o mulțime de zone de depozitare.
caracteristici:
Zona: 2500m2
Casa: 350m2
piscină
garaj
grădină
4 dormitoare
4 băi
Preț: € 2,400,000.

Satul stațiune La Caleta înconjurat de peisaje uimitoare și coasta stâncoasă. În golful sunt rezervoare artificiale, care sunt umplute cu apă de mare. zona cu roca vulcanică locală, care îl ajută să se conecteze cu peisajul din jur și accentuează frumusețea acestui loc pentru plajă.
La Caleta este liniștită și pașnică. Printre locuitorii sunt în majoritate oameni care aleg acest loc pentru golf și scufundări. Costa Adeje Golf Club este situat la doar 10 minute. De-a lungul coastei câteva coborâri scări sunt pentru cei care doresc să înoate în ocean. În numeroase golfuri sunt frumoase peisaje subacvatice, puteți arunca cu capul la o adâncime de 40 m.
Această vilă foarte frumoasă, cu vederi frumoase, gata să deschidă ușile pentru tine în lumea fabuloasă!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB