DE VÂNZARE Vilă, Alicante, Alicante, Spania, Calle arpa

DE VÂNZARE - Cod. 34299

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 190 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Acest bine prezentat vila 4 camere este situat într-o zonă rezidențială semi-rurală liniștită, situat la 7 km de orașul San Vicente del Raspeig si la 17 km de centrul orașului Alicante. Proprietatea este aproape de sistemul de autostrăzi pentru un acces rapid și ușor la Aeroportul Internațional din Alicante cu un timp de conducere de doar 20 de minute. Maigmó National Park și munții se află la 10 minute.

Vila este distribuit pe un etaj și este situat într-un complot predominant plat, care se extinde până la 2029 m2 și oferă o piscină privată, casă de oaspeți separată și un garaj. Pe lângă casa este o zonă de grădină cu pini maturi care ofera umbra bună în lunile de vară și oferă intimitate la reședință. La partea din spate a proprietății există un țarc împrejmuit cu gard, care ar putea fi cultivate sau utilizate pentru a menține în viață.

Partea din față a vilei cu vedere la piscină o bună terasă acoperită de dimensiuni care duce la un hol și hol din care sunt distribuite în toate camerele. În reședința principală există o sală de receptie mare cu semineu; O bucătărie complet utilată; 3 dormitoare; O baie si un WC separat. este asigurată de aer condiționat. Toate camerele sunt dotate cu dulapuri. Acolo climalit ferestre duble în întreaga casă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB