DE VÂNZARE Vilă, Alcocebre, Castellón Comunidad Valenciana, Spania, Cami L'Atall Capicorp

DE VÂNZARE - Cod. 35000

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 700 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Recent renovată vilă detașată la marginea Mării Mediterane. Sunteți gata să vă mutați.
Această vilă face parte dintr-un complex de 6 vile din care 5 sunt ocupate pe tot parcursul anului. Nu există costuri comune, deoarece în timpul renovării, iluminatul exterior, apa reziduală a fost decuplată și făcută 100% privată.
Sublimă și ireconciliabilă cu vedere la mare de 180 ° pe o parte liniștită a satului de coastă Alcoceber. Aici înălțimea maximă autorizată a clădirii este de numai 4 etaje, care oferă un caracter exclusivist.
Această vilă este situată la 50 de metri de mare, la 500 de metri de supermarket și restaurante și la doar 4 km de centrul orașului Alcoceber.
Această vilă are 3 dormitoare și 2 băi, dintre care 1 are baie proprie. Dormitorul principal are o terasă de 35 m2 cu jacuzzi.
O bucătărie complet echipată (plită cu inducție, tepaniaki, cuptor combinat, mașină de espresso, frigider, congelator, răcitor de vin, mașină de spălat vase) cu insulă de gătit. Apoi camera de depozitare cu mașină de spălat.
Alarmă externă, alarmă de interior și supraveghere video legată de aplicațiile de automatizare acasă, conectate la internet.
Grădina nu necesită întreținere cu o punte de lemn (Ipé) de 200 m2 și o terasă parțial acoperită de 150 m2, iarba artificială și irigarea automată a plantelor. Piscină cu acoperire automată a energiei solare, electroliză sare, control automat PH, motor anti-curgere pentru înot nelimitat și iluminat cu LED.
Garaje spațioase.
Bucătărie profesională în aer liber cu grătar cu gaz, foc de gătit, apă fierbinte și rece și mobilier modern de calitate marină.
Accesați cu tastatura de cod, conectată la aplicațiile de alarmă și automatizare acasă, printr-o poartă automată ....

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB