DE VÂNZARE Fermă, oviedo, Asturias, Spania, San Claudio- Trubia

DE VÂNZARE - Cod. 39328

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 900 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 3

Spectaculară "Casona de Indianos" veche de peste o sută de ani complet renovată în 2003 cu cele mai bune materiale.

Casona are 8 camere repartizate pe două clădiri, toate cu aer condiționat. Unele dintre ele au un salon privat, galerie și jacuzzi. Toate sunt mari și au dulapuri frumoase montate din lemn fin. Băile sunt acoperite de marmură impresionantă și sunt, de asemenea, foarte mari.

Casa poate fi folosită și ca hotel de lux, deoarece are serviciu de restaurant, sufragerie mare, bucătărie industrială, serviciu de bar și conservator. Toate construite cu materiale de înaltă calitate și un gust foarte bun. Loungeul din piatră oferă un șemineu confortabil.

În jurul casei există o grădină spectaculoasă închisă de un zid de piatră impresionant. Terenul de 4.700 de metri pătrați are o livadă, o zonă în cușcă pentru animale de fermă și construcții auxiliare. O parte din acest complot este construibil.

Această proprietate frumoasă este înconjurată de un peisaj uluitor. Situată în centrul Asturiasului, mărginită de râul Nalon și între munți, la zece minute de Oviedo, această casă își păstrează propriile rădăcini de pământ, piatră și lemn. Galeria ei vitrată oferă o priveliște uimitoare asupra munților.

În apropiere puteți găsi cetatea cunoscută sub numele de Castelul Priorio, Peștera Lluera sau Biserica Romanică din San Juan Bautista de Priorio. Loc ideal pentru drumeții și excursii cu bicicleta, este, de asemenea, aproape de piscina publică, terenul de golf și binecunoscutul spa "Las Caldas".

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB