DE VÂNZARE Casă, Tui, Pontevedra, Spania, Montiño, 6

DE VÂNZARE - Cod. 36283

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 330 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Casă sau casa de vânzare în Tui.

O oportunitate excelentă de a achiziționa o vilă detașată, situată într-o urbanizare foarte liniștită și introdusă într-un mediu natural privilegiat. Situat în orașul Tui, la 2 km de Portugalia și la câțiva pași de orașele mari și serviciile lor, cum ar fi Vigo, 25 km și Porto, 110 km, Aeroportul Vigo, 20 km, și cu plaja la numai 20 de minute. Complet echipat, cu o calitate excelentă, gata de instalare imediat.
Are 4 dormitoare, salon cu 40 m, bucatarie cu insula, 3 bai, mansarda, pivnita, spalatorie si garaj pentru doua masini in interior si o alta in afara. De asemenea, are două colecții.
Tâmplărie de interior din fitinguri din stejar, din oțel inoxidabil, întrerupătoare de mare viteză Bticino, robinete Hansgrohe și Oras. Lămpi de proiectare și aparate de marcă premium (Liebherr, Bosch, AEG, Siemens etc.).
Unul dintre punctele forte ale acestei vile este viața în aer liber, având în vedere clima bună a zonei, având mai multe terase cu orientări diferite, împărțite în zona de relaxare, sală de mese de vară și solar.
Vila este construită pe un teren de 400 m2 și are o zonă de gazon cu irigare automată, îngrijită de o firmă de grădinărit.
Urbanizarea are două piscine comunitare, cu tancuri pentru copii și adulți, la care vila are acces direct. Valoarea condo-ului este foarte scăzută, 15 € / lună.
Sunteți gata să începeți să vă bucurați de ea deja!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB