DE VÂNZARE Casă, Ronda, Málaga, Spania, Calle Canada del Real Tesoro, 135

DE VÂNZARE - Cod. 37549

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 250 m²
  • Camere: 9
  • Podea: porcelain

Există o ușă care merge la garaj. Garajul are o ușă de garaj controlată la distanță, plăci ceramice de înaltă calitate pe podea și plăci speciale de comandă pe pereți. În partea stângă, sub scări, există un spațiu de depozitare cu o bancă de lucru. Atât ușile de intrare din fier, executate manual, cât și ochelarii de oglindă.

Holul mare care merge la studio are aceleași plăci ca și garajul. Studioul are vedere la câmpuri, dealuri și munți, cu care se confruntă estul și trecerea spre râu și pârâul, în partea de nord a casei, A / C și pompa de căldură. Are o bucătărie, cu contoare de granit, plită din oțel inoxidabil, hota, cuptor, mașină de spălat vase și mașină de spălat haine. Baia are o fereastră spre est, un duș și un încălzitor electric.

La primul etaj, de pe vârful scărilor, intrați într-un hol care se deschide spre dreapta, prin ușile franceze duble, în camera de zi, folosită ca dormitor, cu 2 uși de balcon, orientate spre dealurile de vest, A / C, pompă de căldură, aragaz teracotă cu gaze de înaltă eficiență cu cărămizi refractare, candelabru din cristal Swarovski, podea din plăci ceramice și turnare în coroană.

În partea stângă a holului se află o sufragerie cu o deschidere de la Andaluz la bucătărie, aer condiționat și pompă de căldură, aragaz cu teracotă, candelabru, vedere spre dealurile de nord, munți și Cortes și ușile franceze duble deschise spre studiu.

Aceeași podea ca și camera de zi este la primul etaj și, de asemenea, cornișoare în toată casa. Studiul are placi ceramice pe pereți, 3 ferestre mari, cu arcadă, cu arcadă, cu vedere spre dealurile de est, dealurile de vest, munții și Cortes, candelabrul cristal Swarovski și aragazul de teracotă cu o bucătărie și cuptor.

Toate ușile și ferestrele exterioare din casă sunt geamuri duble. Din sala de mese există un hol

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB