DE VÂNZARE Casă, Puzol, Valencia, Spania, Alfinach

DE VÂNZARE - Cod. 40959

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 600 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 3

Bine ati venit in casa noastra! Am ales-o între plajă și munți, lângă atractivul oraș Valencia (cu aeroportul său la 20 de minute distanță) și alte orașe și mai apropiate, Puzol și Sagunto, unde putem găsi toate serviciile necesare.
În casa noastră, trăim bine: mult spațiu pentru a găzdui întreaga familie. În plus, în zonă, există mai multe școli și 2 școli internaționale: American School și Claxton College, fără a uita de Alfinach College.
Cele mai multe spații verzi din jurul casei ne dau posibilitatea de a merge pe jos, cu bicicleta, face sport: în club foarte frumos și complet sociale, în Sierra Calderona la marginea urbanizării, pe plaja de familie Puzol cu rezervarea dvs. protejate Natura 2000.
În casă există:
- o sală mare
- o bucătărie cu spațiu pentru a pune o masă, cu o rezervă mare și cu acces la grădină
- sufrageria spațioasă și luminoasă cu șemineu, cu acces la terasa acoperită
- 4 camere foarte mari , cu built-in dulapuri (una, la parter, poate găzdui un birou sau o cameră pentru o persoană cu mobilitate redusă sau - foarte confortabil pentru a avea copii in apropiere de zona de living - o sală de jocuri / bibliotecă)
- o mansardă de 80 m2 cu terasă cu vedere panoramică la mare și Valencia, unde puteți instala 2 birouri (de exemplu, pentru telelucrarea acasă), transformați într-un apartament complet cu bucătărie și baie sau în 2 camere cu baie : pe scurt, să te organizezi după cum îți place și în funcție de nevoile tale
- 3 băi
- un garaj pentru o mașină
- o piscină mare
- o grădină consolidată
Ferestrele sunt termopan cu plase de țânțari și jaluzele. Podelele sunt realizate din parchet și gresie de înaltă calitate. Avem o alarmă conectată direct la serviciul de supraveghere excelent al urbanizării, la aproximativ două sute de metri de casă.
Pe măsură ce viața este schimbare și evoluție, avem acum un alt proiect. Prin urmare, vă propunem casa noastră de vânzare, astfel încât o altă familie să poată trăi momente fericite și de neuitat acolo!
Prețul nostru este: 410.000 euro.
Puteți să mă sunați pentru mai multe informații sau pentru a planifica o vizită. N’hésitez pas à m’appeler en français, voi vorbi engleză cu tine, dacă preferi. Nederlands kan ik ook spreken. Ich lese und schreibe Deutsch. Leggo i scrivo în italiană.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB