DE VÂNZARE Casă, CHICLANA PLAYA LA BARROSA, Cadiz, Spania, Avenida de la Barrosa

DE VÂNZARE - Cod. 23509

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1000 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 400m2

Detașat, două minute de mers de la marginea plajei de La Barrosa, una dintre cele mai lungi plaje din provincia Cádiz, cinci mile de nisip fin, cu băncile mari și apă curată, cu vedere directă la Oceanul Atlantic.
Casa a fost construită de către actualul proprietar în 2011, pentru resedinta de familie într-un singur teren de 1.000 m2, plin de pini, pomi fructiferi, palmieri, plante și flori mai multe, cu o iarbă groasă și foarte grijuliu.
Accesul la casa pentru o parcare, care poate găzdui până la cinci masini, inclusiv gazon și plante.
Casa are un etaj de 125 m2, pe nivelul inferior este camera de zi, de circa 6x6 m. foarte spațioase, cu ferestre mari cu vedere la grădină și piscină, există acces la bucatarie, foarte mare, cu toate facilitățile, aragaz, cuptor cu microunde, frigider și congelator, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase ... decorate în decor țară, în stil rustic, cu grinzi de lemn, are o camara mare și spălătorie separată și o curte.
Din camera de zi duce la scara care duce la etaj și subsol, alături de care există o baie completă, decorate într-un stil arab.
La acest etaj există o aripă a casei, care poate fi izolat pentru a face un apartament privat, format din doua dormitoare complete, o bucătărie, living și baie cu cadă, bideu si chiuveta. Toate camere cu ferestre mari cu vedere la grădină.
La ultimul etaj, care este accesat de o scara de lemn vechi, sub o arabe stil lampă doua dormitoare la mansarda, cu decor rustic, foarte spatios, un total de aproximativ 80 m2, cu un dressing și baie sunt baie cu două chiuvete, bideu și duș, fiecare dormitor are o terasă cu vedere la grădină.
Casa are, de asemenea, un subsol de 120 m2, complet transparent, care este o mică toaletă și o sală de jocuri cu o masă de biliard, crama, biblioteca, canapele, un mic atelier și un depozit. În subsol este instalat temporar, un alt dormitor complet cu o toaletă.
Casa este decorată într-un stil andaluz modern, cu scopul de rustic, cu o mulțime de lemn de esenta tare, camere spațioase, toate cu ferestre mari cu vedere la grădină, astfel încât totul pare de la un peisaj de natură și de liniște. Podelele sunt placi ceramice care imită lut, decorate cu multe detalii la mână. Principalul ușa de lemn de tec hindus, este foarte vechi, sculptate și decorate în India, este unul din semnele distinctive ale casei mai bine cotate. Toate materialele utilizate în podea intrare sunt antichități.
Partea din spate a casei are un pridvor mare, jumătate de acoperiș și jumătate cu viță de vie din lemn oferă umbră și răcoare.
Pe fondul curtea din spate mare, care este de aproximativ 600 m2, printre pini și iarbă există un bazin de 7x4 m, decorate verde și înconjurat conteselas țiglă de lut pentru acest serviciu este un șopron și alte materiale provizorii pentru a stoca unelte de grădinărit.
Lângă piscină există o zonă acoperită de iarbă mare, unde puteți face plajă și relaxa intimitate între pini mari de piatră.
Mediul în care casa este o pădure de pini, în care nu mai mult de două etaje clădiri, toate casele individuale, la nivel economic ridicat. Este pe o stradă care dă direct la plaja, dar are tot felul de magazine pentru a facilita viața de familie, supermarket-uri, ziare, restaurante, baruri.
Zona, complet urbanizată, este foarte aproape de mare, dar foarte bine conectat cu exteriorul, cu servicii de autobuz sunt fiecare perioadă scurtă de timp în oraș, școli, farmacii, spitale, bănci, câteva minute cu mașina.
Casa este foarte linistita, se aude zgomotul străzii, numai pe timp de noapte, puteți auzi valurile.
Zona oferă tot felul de sport, calarie, cai, tenis, fotbal, cu zbaturi, există cinci terenuri de golf placuta zece minute, tot felul de sporturi nautice, canotaj, navigatie, pescuit, scuba diving, există o stație de andocare sport de peste o mie de locuri de dormit aproximativ 5 km.
Există, de asemenea, la mai puțin de cinci minute, de mers pe jos aproximativ 15, un parc natural de mlaștini, vă puteți plimba pe jos sau cu bicicleta. Mediul de ansamblu este de urbanizare foarte liniștit și confortabil de utilizat calea de biciclete, aproximativ 20 de km de călătorie,.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB