DE VÂNZARE Casă, Carmona, Sevilla, Spania, Calle fernando de la barrera

DE VÂNZARE - Cod. 27478

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1200 m²
  • Camere: 14
  • Podea: 2

casă de oraș, în centrul istoric al orașului monumental de Carmona, cu o construit în jurul valorii de 1200 mp, repartizate pe suprafață două etaje. Casa are mai mult de 10 de dormitoare, saloane de vară și de iarnă, 4 grupuri sanitare, capelă, mai multe terase, grădină, garaj, un etaj independent și două magazine. o calitate excelentă, podele de marmură de la Carrara, plafoane de 4,5 metri de mare ... este situat lângă biserica Santa María catedraliza și Biserica Mântuitorului Divin, alături de Primăria.

Carmona este un oraș pereți monumental, din epoca romană cu vestigii arabe mari, cu amfiteatru, necropole romane, palate case ....

Acesta este situat pe autostrada de la Madrid la Sevilla, la 10 minute de Aeroportul Internațional din Sevilia și 20 oraș și stația de TGV AVE.

Casa este ideala ca resedinta primar, un hotel fermecător, casa de pensii ....

Contextul istoric



Carmona este una dintre comunele din provincia cu cea mai lungă istorie a fost ocupat de multe popoare și culturi. Primele urme de așezări se găsesc în epoca preistorică, care au apărut resturi ale paleoliticului.

În anul 206 î.Hr., Carmona a fost cucerit de trupele romane, una dintre cele mai importante forte ale provincia Andaluzia și denumindu-l "Carmo" sau "Carmona". Venind pentru a obține privilegiul de a bate monedă.

Recucerirea orașului, a fost lucrarea lui Fernando III "Sfântul", în 1247, care a început repopularea la fel, dând competența proprie, ... Pedro I "crud" adesea trăit acolo, de unde și numele dvs. curent Parador Naționale.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB