DE VÂNZARE Casă, Alcala la Real, Jaén, Spania, Martinez Montanez

DE VÂNZARE - Cod. 23121

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 165 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 3

O casa oraș situat perfect, cu o plimbare de cinci minute de toate facilitățile și la o plimbare de cinci minute în la țară.
Casa este situat pe trei etaje. La intrarea este un portal de conducere prin uși duble într-o zonă de lounge, cu o ușă care iese la un patio exterior cu doua camere mari de stocare off. Există scări de marmură care duc până la etajul următor, unde există o sală de mese lângă bucătărie complet utilată, care are o plimbare în cămară.
 Birou, și două camere de zi și două dormitoare duble, toate cu balconys Julieta și podea complet la tavan usi duble, dotate cu blinds.A mare baie nou montate cu podea de gresie, tavan nou de baie și duș, chiuvetă și wc.
Mergând la un nivel mai mult vă va duce la o mare grinzile originale dormitor și cu uși duble de deschidere spre o terasă la soare. În cealaltă parte a dormitor este o camera mica, care iese la o terasa mare, acoperita, cu vedere la Sierra Nevada și castelul sus mai sus.
 Aproape de toate facilitățile, baruri, restaurante, banci, magazine, supermarketuri etc țară frumoasă, ideal pentru pescuit, mersul pe jos, mersul cu bicicleta, vizitarea obiectivelor turistice

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB