DE VÂNZARE Casă rustică, Estepona, Málaga, Spania, Calle El reinoso, no 53

DE VÂNZARE - Cod. 31812

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 217 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

O vilă uimitoare, spațioasă, înconjurată de vederi frumoase la mare și la țară, la numai 5 minute de mers cu mașina de plajă, supermarketuri și restaurante Laguna Village. Această casă cu vedere spre sud are o senzație colonică elegantă și este situată într-una dintre cele mai frumoase și exclusive zone din Estepona. Are o impresie distinctă a țării, dar este aproape de facilitățile locale, Estepona și Marbella. Este înconjurat de peisaje frumoase, iar poziția sa ușor înălțată oferă priveliști minunate spre Marea Mediterană. Există plimbări uimitoare în munți direct din casă.

Grădina matură este imaculată și foarte bine îngrijită - există o varietate largă de copaci și plante și o zonă mare de gazon. Există, de asemenea, o livadă care conține portocale, lămâie, papaya, mandarine, tei, fistic, smochine, avocado, mango și prune. Proprietarii actuali au, de asemenea, două loturi mari de legume care le oferă legume proaspete ecologice pe tot parcursul anului. Există o zonă închisă potrivită pentru găini. Există un garaj deschis și o unitate mare cu locuri de parcare pentru mai multe vehicule. Casa are acces ușor - în jos o banda mică, iar intrarea este opusă unui câmp de lămâi - este cu adevărat idilic. Casa și grădina sunt furnizate de o comună de apă bine - aceasta oferă toate nevoile de udare grădină la un preț foarte scăzut în comparație cu rețeaua de alimentare. Apa are un sistem complet automatizat de irigare.

Casa este foarte spațioasă și are priveliști frumoase din fiecare dintre ferestrele sale mari. Există o bucătărie în plan deschis care duce spre un salon mare cu arzătoare. Salonul se intinde într-o zonă mare de hol, care se deschide într-un balcon uimitor, umbros, de unde puteți sta și privi spre magnificul vedere la mare. Datorită temperaturii moderne, această zonă poate fi utilizată aproape pe tot parcursul anului.

Există 2 dormitoare și o baie principală la acest etaj: una dintre camere are vedere la mare, iar cealaltă privește spre livadă.

La parter există încă trei dormitoare, o altă baie și o zonă de ședere mare (în prezent utilizată ca zonă de joacă pentru copii), care se deschide spre grădina frumoasă și zona de piscină. Există, de asemenea, o cameră de spălătorie / lenjerie cu un dulap mare pentru depozitarea suplimentară a hainelor și, de asemenea, o zonă de depozitare foarte utilă sub scări. Patru dintre cele cinci dormitoare au dulapuri amenajate.

Spațiul pe care îl oferă, grădina superbă, piscina și apropierea de facilitățile locale îl fac ideal ca o casă de familie. De asemenea, este la distanță scurtă de mers pe jos de școlile internaționale din Estepona, San Pedro și Marbella. Aeroportul Málaga se află la 45 de minute de mers cu mașina.

Caracteristici: Piscină - Porți electrice și sistem de intrarefoni - Panouri solare cu apă caldă - Spălătorie - Dulapuri amenajate - Vederi panoramice superbe - Orchard - Sistem de irigații - Comunitate bună (facturi scăzute de apă) - Distanța de la baruri și restaurante la Laguna Village Mins) - Grădină frumoasă în întregime împrejmuită - Foarte privată și liniștită

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB