DE ÎNCHIRIAT 2 camere, Marbella, Málaga, Spania, Urb. Marbella Park nº 11

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 24299

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 160 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 1

IARNA IN PARADISE - MARBELLA PARK
Apartament frumos si confortabil, cu vedere la mare, la 50 de metri de plajă, într-o zonă exclusivă de Marbella, Elviria.
Apartamentul este impartit in doua etaje, la parter este holul de la intrare, care ne conectează la restul casei (de asemenea, au aici un WC), livingul principal, spațioase, confortabile și luminoase, cu care se confruntă sud, (care dispune de 6 locuri, atât în ​​canapea și masă) și bucătărie completă, cu utilitate și decorative deschidere lumină naturală în perete cu vedere la piscină.
In partea de sus are 2 dormitoare exterioare, una cu care se confruntă sud care ne putem bucura de vedere la mare de la solar de pe acoperiș, iar al doilea dormitor, cu care se confruntă la nord, care de la terasa sa, se bucură de vedere la munte și piscină comunitate cu grădini. Fiecare dintre aceste camere are o baie proprie. Aceste camere sunt completate cu 3 canapele extensibile (1 februarie și 2 patrate de 1 pătrat), care completeaza cele 6 locuri, pentru multe familii, prieteni, etc.
Plajele sunt cele mai bune în Elviria Marbella pentru nisipul fin și foarte sigur, ei au, de asemenea, vederi spectaculoase la munte din Africa și Stânca Gibraltar la orizont.
Pe langa plajele de a se bucura de soare și de mare, Elviria, este înconjurat de unele dintre cele mai bune terenuri de golf de pe Costa del Sol, cum ar fi Santa Clara Golf, Rio Real Golf Club și Clubul de Golf Marbella, ceea ce face încânta jucători de la diferite țări din întreaga lume în golf lor minunat la Marea Mediterană și vedere la munte.
În apropiere veți găsi supermarketuri, restaurante, baruri, pub-uri, cluburi (inclusiv celebra plajă Nikki timpul sezonului de vară), ziare, sala de sport, spa, coafor, băncile, ATM-urile, schimb valutar, tutungerie, biserica, primăria și mult mai multe servicii Elviria face o zonă de vacanță foarte confortabil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB