DE VÂNZARE Vilă, Zapardiel de la Ribera, Avila, Spania, c/ Lazara 12

DE VÂNZARE - Cod. 26716

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 240 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

SIERRA de Gredos: VILA CU TEREN si imagini.
Situată în limitele satul Zapardiel de la Ribera, acesta este un ideal proprietate pentru utilizarea ca locuințe rezidențiale permanent sau a doua. Această proprietate constă dintr-un lot 1.622m2 de teren, pe care o clădire detașat 151m2 este stabilit în funcție de fapte de proprietate. Cu care se confruntă sud, această vilă se bucură de toate facilitățile urbane, și a fost dotat cu Standard de înaltă calitate de finisare. Rețeaua de energie electrică și de apă sunt furnizate plus conexiune la rețea de canalizare. Încălzire este asigurată printr-un cazan diesel. Această vilă detașată este împărțită în 2 nivele: un garaj subteran, cu acces la 120m2 stradă și 120m2 vila parter nivelat cu grădină property's și oferă cazare prin bucătărie independentă, dormitor principal cu baie proprie, living si sala de mese cu semineu , 2 dormitoare cu paturi duble și o baie suplimentară. Subsolul este in prezent utilizat ca un garaj, un spatiu complet open space. În acest subsol există un dormitor si apa dulap suplimentare. Proprietatea se bucură de vederi excelente la munți. Gradina este setat peste nivelul din stradă și separat de acesta printr-un 50 m. zid de piatră lung. Grădina este complet acoperită cu pomi fructiferi și are drepturi prin comunitatea locală pentru irigații.
Satul în care se află casa aparține regiune Gredos de Nord. Este la o înălțime de 1518 m, este situat la 65 km. din Avila, și 185 km de Madrid, la poalele de Gredos Masivul Central. De asemenea, din cauza poziției sale geografice și a rețelei de drumuri, este perfect comunicat cu alte orașe de importanță centrală: Talavera de la Reina, Segovia, Valladolid, Toledo, Salamanca ... Atât clima și peisajul este munte înalt tipic, care se caracterizează printr-o sălbatic râu de apă, precum și numeroase pășuni de mare amplitudine și frumusețe, pajiști și munți.
Sectorul primar este baza fundamentală a economiei satului, cu efectivele de animale ca o activitate predominant. Arhitectura populară este tradițională în sat, cu străzile sale înguste. Având în vedere construcțiile tradiționale, inclusiv hambare (bloc și carul cu fân), ferestre mici și pereți din zidărie, numeroasele locuri de interes, cum ar fi: podurile de pe, biserica, Capelă, mori de, cu sursele sale antice de piatră, fără a uita, în orice caz, mulți cărare rural care ne-am mutat la colțuri încrezători ale munților, și care ne permit să efectueze numeroase excursii.
Pe lângă valorile de mediu, zona de Gredos tezaure un compendiu interesant de locuri în care istoria, arta si traditie au lăsat o pistă importantă. Între toate acestea, subliniem drumul roman a "Puerto del Pico" și orașele Candeleda și "El Barco de Avila". Am recomandat mers pe jos de munte de pe platforma situată la capătul drumului care începe la "Hoyos del Espino" până la faimosul "Circo de Gredos". Modul se termină la apel "Trocha Real", care, în câteva minute, duce la marele lagună glacial. În apele sale reci și transparente sunt reflectate culmile înalte care alături de Almanzor formează "Circul de Gredos". Se subliniază Parcul Național din gama Gredos Mountain, a speciilor de faună uimitoare și valoarea botanică. Pentru a vă bucura de vizita dumneavoastră la munte, este recomandat să mergeți în drumeții. Peisaj impresionant modelate de eroziune ghețar pe roci de granit: lagune, circuri, și depozite care culminează în 2592 de metri de vârful Almanzor.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB