DE VÂNZARE Vilă, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Spania, Playa

DE VÂNZARE - Cod. 21854

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 4
  • Podea: CASA INDEPENDIENTE
  • Starea clădirii: Good

Casa de design pe plajă

Descrierea proprietate.

O fațadă sobru și lumină, în același timp, cu plin de personalitate și de interior puterea confortabil, spatios, sunt unele dintre virtuțile acestei casă familială, construită cu grijă și de detaliu. Într-o zonă elegantă de Vilanova cu liniște absolută, a vieții private și vederi frumoase plaja din fiecare cameră. Este distribuit pe 4 etaje deservite de un lift sau scari. Zonele parter cu un hol spatios, camera de zi luminoasă dublă înălțime, cu ieșire la grădină, unde vă puteți bucura de o seara de briza marii de neuitat în timp ce curge. minivalista bucătărie cu toate aparatele integrate și toaletă. Dormitoare la etaj au baie proprie la ultimul etaj suita de master de 55 m2 cu terasă privată cu vedere la plaja, vestiar și jacuzzi în baie. Fiecare cameră are o mare măsură. În garaj auto subsol 4, zona de spălătorie. Perfect afara cu o grădină, verandă. Extras: Lift, peretii exteriori de 20 cm, pereții fundație de 35 cm, tamplarie exterioara cu cristale revoltă. Jaluzele reglabile, încălzire prin pardoseală, osmoza, de dedurizare a apei, de vid centrale, panouri solare, din lemn masiv de interior și de culoare albă lăcuită. Generator de lumină. Sistem de securitate cu camere video cu senzori de mișcare. Senzori de fum, foc si apa scurgeri. Toate toalete. Sistem de automatizare a casei pentru a controla lumini, jaluzele, alarma conectate prin telefon, etc Pre-instalat HD sunet ... și doar 35 minute de la Barcelona.

DESCRIERE LOCAȚIE
Vilanova este capitala Garraf, situat la jumătatea distanței dintre cele mai importante zone metropolitane (la 40 km de Barcelona și Tarragona 45). Este un oras cu o istorie lungă și plină de evenimente, care a primit scrisoarea de regele James I în 1274.

Orasul, polarizare un mediu teritorial mai larg a avut întotdeauna o mare dinamism economic, bazat în primul rând în agricultură și comerțul maritim cu vin (XVIII și XIX), mai târziu, în industrializarea sectorului textil (secolul XIX) și în cele din urmă, într-o diversificare industrială, bazată pe fabrici mari de metal, textile și chimice (începutul secolului XX). În prezent, orașul își menține o anumită activitate agricolă, o flotă de pescuit din cele mai importante din Catalonia și trebuie să fie adăugate la dezvoltarea industrială rapidă a sectorului terțiar și de servicii.

Oferta de agrement

Vilanova are nautice de port infrastructura de agrement, plaje, Boardwalk, teren de golf ... Oferta culturală este variat și muzee cuprinzătoare, la nivel national de renume cum ar fi Victor Balaguer (catalană arta de dragoste) sau tehnologii, cum ar fi caii ferate; are un program de teatru, muzică, film și festivaluri, cum ar fi muzică populară și tradițională (FIMPT).
Oferta festive tradiționale și populare Vilanova este cel mai bogat în Catalonia, subliniind Trei morminte, Carnavalul, Festa Major ...

Într-un oraș cu atât de mult tradițiilor agricole și de pescuit, bucătărie, bazat pe produse proaspete, este de asemenea foarte important și recunoscut.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


International Real Estate VNG
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB