DE VÂNZARE Vilă, Maspalomas, Las Palmas, Spania, Club de Golf

DE VÂNZARE - Cod. 23187

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 9400 m²
  • Camere: 10 Beedroom
  • Podea: 1

Această proprietate fantastic, de lux, cu o suprafata locuibila de 940 mp pe un teren privat de 4.400 mp este diamantul a proprietăților directe de pe terenul de golf și dune. Vila este situată într-una din locul de sus în partea de sud a insulei Gran Canaria.

Vila privat oferă în poziție expusă anonimat suficient și a vieții private. Roperty este înconjurată de un zid înalt și are un sistem de alarmă de securitate maximă. Casa principală foarte reprezentativ oferă lux sala de impresionant și luminos perfectă, de unde aveți acces la două zone mari de lounge, una dintre ele cu ecran de cinema și două săli de mese, cu vederi fantastice la grădină și piscină.

O bucătărie și diverse servicii domenii profesionale complet echipate asigura un serviciu, chiar la evenimente mari. Pentru angajat sunt de cazare disponibile. Această proprietate de lux are o zonă de fantastic piscină, saună, jacuzzi, sală de gimnastică, teren de paddle, bar în aer liber cu bucătărie și grătar și oferă confortul adecvat.

Pe o zonă sigură separată, cu o intrare separată, zece acoperite de parcare pentru autoturisme de lux fine. În proiectarea proprietate, s-au folosit numai materiale de cea mai de calitate. Mobilierul rafinat sunt incluse în prețul de achiziție. Proprietarii crea o proprietate de superlative. Vila oferă armonie, eleganță și exclusivitate. Există un design clasic și modern, perfect conectat și a completa imaginea de această proprietate unică.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB