DE VÂNZARE Vilă, Marbella, Málaga, Spania, La Cantera

DE VÂNZARE - Cod. 28929

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 580 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 2

Modern și de lux maur vilă în stil la Marbellas "Golden Mile". Proprietatea este situată la nord de Marbella, în zona rezidențială. De acolo, este doar o unitate de 5 minute sau 15 minute de mers pe jos de picioare pentru a ajunge la centrul orașului. În apropiere se află un supermarket, o școală și unele magazine.

Proprietatea a fost construit în 1986 și a fost complet reformat în urmă cu câțiva ani. Există un garaj dublu amplu, o grădină amenajată fantastic cu plante tropicale și copaci sunt Wich protejarea domeniului pentru toate punctele de vedere și o piscină cu un salon-se relaxeze atașat.

Vila doua etaje ofera la parter o zonă amplă de living cu două saloane, un coș de fum de designer, o zonă de luat masa, cu suprafata atașat deschis de aer de luat masa, o bucătărie modernă, un dormitor cu baie si un apartament cu doua dormitoare, o baie și o cameră de zi mică.

La etajul 1 sunt inca doua dormitoare cu baie baie și alte două dormitoare, o baie comună. Dormitorul principal are un jacuzzi și o zonă relaxați-vă. Dormitorul principal și un alt dormitor are acces direct la terasa panoramică.

Proprietatea dispune de un sistem de încălzire centrală pe gaz (2.000 kg rezervor de gaz) și un cazan de gaz pentru apă caldă; toate camerele au AC instalate.

Break este într-o stare foarte bună și este gata să se mute. Mobilierul nu este inclus în prețul de vânzare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB