DE VÂNZARE Vilă, Finestrat, Alicante, Spania, Partida Ramal de Lóix

DE VÂNZARE - Cod. 27959

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 593 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Bucurându-se de viață într-un cadru frumos, fermecător și liniștit. Vila detașată minunat de 580 m2, cu vederi uimitoare la mare și munte, construit pe un teren de 4205 m2, situat la sud și la 300 de metri deasupra nivelului mării. Cabana se odihnește la poalele muntelui "Puig Campana" în mediul rural, dar la numai 1 km de satul Finestrat unde se poate găsi pentru prima are nevoie de tot ca doua supermarketuri, medic, farmacie, produse de panificație, măcelar, bar, restaurante delicioase 8km Benidorm cu plajele sale vaste, cumpărături mare, o mare varietate de restaurante și facilități de evacuare și la 22 km de Altea. Prin urmare, această locație oferă posibilitatea de a furniza, pe de o parte, pacea și intimitatea în mijlocul frumoșilor munți și natura fantastică și pe de altă parte, relaxare și divertisment de plaje frumoase și atracții turistice din Benidorm, Altea, Villajoyosa și împrejurimi.
Frumoasa Casa are un living spatios, ferestre mari, cu vedere spre munți și mare și seminee, tip casete. Acesta are 3 dormitoare spațioase, toate dotate cu dulapuri și o baie privată mare. Acesta dispune de o bucătărie mare, garaj si parcare acoperita cu o capacitate de 4 masini. subsol imens, care oferă posibilitatea de a extinde și mai mult.
În piscina de 12 X 5.5 este de a rămâne frumos în timpul verii. În plus față de terase spațioase, există, de asemenea, o zonă acoperită pentru a păstra siestas delicioase în timpul verii.
Cu toate că climatul este foarte plăcut tot timpul anului, casa are aer conditionat cu pompa de căldură în toate camerele, camera de zi și garaj. precum și încălzire centrală și încălzire electrică,
Un decalcifiere asigură o apă foarte moale și sistemul de purificare a apei cu ultraviolete pentru fără bacterii.
Desigur, există telefon, prin satelit și WiFi prin T: V. conexiune
 Vizita această vilă frumoasă, fără nici o obligație și de a descoperi numeroasele beneficii pe care le oferă andered.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB