DE VÂNZARE Vilă, Chiva, Valencia, Spania, Poligono 3 paecela 512a

DE VÂNZARE - Cod. 28131

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 130 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

vila se află la 8 km de directia Chiva Gestalgar, și care se numește Collado. Acest lucru construit pe un teren rustic si este situat la 10 minute de două sate, Chiva și Cheste, chiar în mijlocul celor două, și la 30 de minute de la Valencia. Nu este situat într-o zonă rezidențială, dar are case învecinate, am vecin vila si locuiesc acolo pe tot parcursul anului.
Vila are o construcție cu perete dublu de izolație pe toate pereții exteriori la primul etaj este format dintr-o baie, bucatarie, living si doua dormitoare la al doilea nivel are doua dormitoare cu o cameră pentru a construi o baie în fiecare .
are o piscină privată, Q barbă, o navă mare de 120 de metri, cu 2 grajduri de scule, dispune de 3 locuri de parcare acoperite în totalitate și independente, independente de vila exista o alta camera cu baie și o chicinetă.
Ea are lumina si apa de ploaie cu 3 depozite pentru un total de 55.000 de litri, această apă este suficientă niciodată nu ne-a eșuat și dacă lipsește există o râpă aproape de naștere în cazul în care vă puteți urca de apă, este foarte ușor pentru a obține apă, deoarece de acolo am luat-o la umple piscina. Suprafata totala este de 2000 de metri pătrați.
Am o casă lângă ușă și nu au internet prin satelit.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB