DE VÂNZARE Fermă, Tenerife, Tenerife Islas Canarias, Spania, La Esperanza - El Rosario - Tenerife

DE VÂNZARE - Cod. 31927

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 20000 m²
  • Camere: 5-6
  • Podea: 2

Facilitățile de echitație sunt amplasate strategic pentru formarea ENDURANCE, la 900 de metri deasupra nivelului mării, posibil unicul loc în Europa care permite formarea pe tot parcursul anului la această altitudine și de mai sus atingând o altitudine de 1.500 m, începând de la fermă.
Situat pe insula Tenerife, Insulele Canare, Spania. Cu un climat extraordinar, cu două aeroporturi internaționale la distanță de mers pe jos (Tenerife Nord, Los Rodeos, doar cinci kilometri și Tenerife South, Reina Sofía la șaptezeci de kilometri).
Foarte bune condiții de siguranță, abundență de căi forestiere pentru formare la înălțimi de peste 1.200 de metri, mare dragoste pentru raidul din zonă.
Potrivit în special pentru persoanele înalte (oameni din Emiratele Arabe Unite) care călătoresc în lume cu avionul lor privat pentru a-și concura caii în competițiile Endurance (Raid). Are o pistă mare de 60 de metri pe 70 metri, cu un perimetru de 200 Metri, cu nisip de picón nisip, tare și anti-alunecare, ideal pentru galoși în siguranță în timpul anului.
O dresaj standard de 60x20, runda de echitatie pentru dresaj natural de 15 m in diametru si trei padocuri, doua de 23x20 si una de 35x33 m.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB