DE VÂNZARE Castel, Alicante, Alicante, Spania, Aguas de Busot, 1

DE VÂNZARE - Cod. 28108

  • Tipologie: Castel
  • Zona: 274456 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Vila foarte exclusivist si intim situat într-un teren mare la doar 15 minute de aeroportul internațional Altet.

Această frumoasă țară imobiliară spaniolă, este situat pe un teren vast care acoperă aproximativ 270,000m2, foarte aproape de orașul Alicante și nu departe de Costa de Campello și Playa de San Juan. Proprietatea are o locație retrasă, privat și vederi minunate peste vale.

Proprietatea este complet împrejmuită și este situat într-o zonă dorită, liniștită, înconjurat de natură și o mare varietate de plante mediteraneene, inclusiv pini, măslini și migdale și este accesibil printr-o unitate privată.

Suprafața totală a fermei acoperă 2000m2 și este alcătuit din mai multe clădiri diferite; proprietatea își ia numele de "La Torreta 'din cele două turnuri care încadrează fațada principală a proprietății.

Clădirea principală este împărțită în două etaje și mansardă. Parterul a fost initial o clinica medicala, cu camere spațioase, care au acum o mulțime de potențial de conversie pentru noul proprietar. Acest etaj are, de asemenea, un garaj mare.

La primul etaj cuprinde principalele cabinele de locuit ale Finca, care a fost restaurată parțial, dar încă mai păstrează farmecul și caracteristicile originale ale spaniolilor. Ea are tavane înalte frumoase, mai ales cele ale turnului principal, și este decorată în fresce și gresie rafinat faianta.

Toate camerele sunt incredibil de spațioase și sunt dotate cu ferestre mari, care umplu spațiul cu lumina soarelui, oferind vederi superbe la vale verde luxuriantă.

Un patio interior fermecător este situat în centrul clădirii, în timp ce ultimul etaj cuprinde un pod mare, cu un plafon din lemn.

Estate este aproape de drumuri și legături de transport public spre centrul orașului Alicante, și este la doar 15 minute de aeroportul internațional El Altet.

Acesta este un tradițional spaniol țară imobiliară excepțională; perfect pentru iubitorii de natură, aproape de facilități publice și Sierra de Cabeço d'Or, apa pentru renumitul izvor de apă minerală.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB