DE VÂNZARE Casă, Pamplona, Navarra, Spania, c/Mayor 52

DE VÂNZARE - Cod. 27638

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 650 m²
  • Camere: 20
  • Podea: 1

Primarul 52 este un "centro istorico" proprietate renovata de vanzare in Navarra. Este o casă tipic sat istoric, cu un aspect tradițional și simt construit din piatră nou electrice si sanitare, precum și evidențierea detalii tradiționale și caracteristice au fost finalizate, casa este confortabil si gata pentru ocupare, cu câteva proiecte mici așteaptă o notă personală, aproximativ șaizeci și cinci de sute de metri pătrați.
Există o bucătărie confortabil, centrala termica cu calorifere de fier stil vechi, și pe acoperiș prin satelit pentru receptia TV. Plafoanele teracota au grinzi de brad și există cărămidă și podele din lemn rustic. Conexiune instalate pentru servicii de telefonie fixă. Casa este mobilata modest pentru țara trai usor. Intrarea privată este chiar lângă un mic patrat. Holul de intrare la nivelul solului are un stil medieval. Casa are o sală de mese pentru 20 de persoane, un living mare cu diferite medii și o bucătărie cu tot ce ai nevoie pentru gătit acasă și un Ofice mare pentru 15 persoane. Casa are două dormitoare cu bai exclusive și alte patru camere ghests cu 3 bai două saloane și o terasă de 150 de metri pătrați, cu o casa de grădină și grătar de asemenea, are o parcare privată mare, cu și vinărie vechi.
Casa este într-Corella, un oraș înconjurat de fabrici de vin și fermele de acces ușor la marile orașe, la o distanță de 15 km nu este principalul nod rutier care fac legăturile cu diferents expres care fac legatura cu Pamplona doar la o distanta de 98 km, Zaragoza 200 km plaje din San Sebastian (Donosti) 200 km, Logroño 150 km, Madrid 300 km. Pe tot parcursul anului, există festivaluri comunitate și cine, descoperă ce înseamnă să trăiască în satul medieval. Întâlni camionul de pâine la zece dimineața. Un furnizor complet cu produse alimentare și esențiale apare în zilele de vineri la prânz. Negustor de pește sosește devreme în zilele de marți și alte magazine pe roți apar în mod regulat. Sau de a lua în mașină și să profite de mai multe opțiuni de cumpărături în sate și orașele din apropiere. zile de piață în Tudela sunt zilele de joi și sâmbătă.
Această casă, dacă este folosit ca reședință pe tot parcursul anului, fie ca o casă de vacanță, se va simți ca doar ceea ce este, o casă tradițională spaniolă într-o locație panoramică de la care a asista la starile zilnice de suprafață agricolă sănătoasă și faimos Navarra și vinării faimoasele sale peisajelor și din împrejurimi patrimoniu arhitectural bogat în prim-plan și Pirinei înzăpezite vârfurile în timpul iernii, la orizont de nord îndepărtat.
Pret: 350.00 €, reflectând cererea actuală pentru o proprietate renovată de această dimensiune situat în centrul istoric, cu caracteristici pentru a fi transformat într-un hotel tradițional de lux cu proprietăți adiacente disponibile. Comerț sau alte oferte inovatoare luate în considerare. Închidere și taxe, care trebuie să fie într-un contract întocmit de un notar spaniol, va afecta prețul final. Un agent imobiliar în mai multe limbi, de asemenea, disponibile pentru a ajuta în tranzacție

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB