DE VÂNZARE Casă, El Perelló, Tarragona, Spania, Paraje Font Tita

DE VÂNZARE - Cod. 31311

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 8500 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 2

proprietate rurală la 6 km de El Perello, Paraje Font de Tita, un teren de 8.500 mp, cu o suprafata construita urban de 40 mp plus 20 mp pergola din lemn, 15 mp gratar sub vela triunghiulară și 7 m² pentru echipa fotovoltaice. drum asfaltat, minus ultimele 800 de metri, care sunt păstrate o piesă potrivită pentru orice vehicul. Casa construita in 1945, renovat în întregime în 2013.
Orientata spre sud - vest, cu vederi spectaculoase ale Delta Ebro și mediul natural în care se află. ideal pentru liniște.
Acesta constă într-o bucătărie de mese de la parter și la etaj un dormitor cu baie, gaz de gătit și un sistem electric pentru panouri fotovoltaice pentru iluminat și aparate mici, de asemenea, are generator de ajutor, sistem de rezervor de 5000 litri de colectare a pompei fotovoltaice și hidrosfera de 4 bare de apă, pentru presurizare pe tot parcursul. Este eficient energetic în generarea de propriile provizii. capacitate mare Septic.
Utilizarea sa este neirigat agricultura, cu varietatea de măslini, migdale, carob și de smochine plantate pe terase de piatră. zona de acces cu vatra ardezie, mușcate, aloe vera, margarete, salvie, piersici, prune, etc ...
Vinde mobilata cu doua canapele extensibile, masa de interior ca exterior extensibil șase locuri cotiere din lemn de tec, două scaune din lemn de tec, camera de zi cu pat dublu 150 cm, mobilier sertar, duș cu bloc de sticlă, vanitatea de top Wenge cu chiuvetă Roca sferice de brand, bucătărie două focuri Teka de brand. Acesta este de a introduce și se bucură de împrejurimi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB