DE VÂNZARE Casă terasată, Aracena, Huelva, Spania, Calle Constitucion 16 Corteconcepcion

DE VÂNZARE - Cod. 26641

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 135 m²
  • Camere: 6
  • Podea: house

Semi-nou (2006) 130m2 casa familiei din satul Corteconcepción, stabilit în incredibil de frumos, Sierra de Aracena Parcul Național, o zonă foarte popular cu Ramblers și păsări iubitorii. Etajul superior cuprinde 2 camere identice dublu, o baie de familie și 1 dormitor matrimonial cu baie proprie; parter constă dintr-un hol spatios, dormitor single / studiu, cameră de zi cu foc de bușteni, bucătărie complet utilată (inclusiv mașină de spălat și mașină de spălat vase), precum și un vestiar la parter. Există un patio de 30 de metri în spate, cu arbori (de masline si lamaie). Casa dispune de încălzire centrală cu combustibil lichid (calorifere in toate camerele) și apă caldă, și aer condiționat central de-a lungul. Acesta este situat la capătul unui foarte liniștită Cul-de-sac, și nu există spațiu amplu de parcare. Aceasta este o casă de oraș, enoying toate serviciile urbane, inclusiv rețeaua de apă complete, canalizare, iluminat stradal și de energie electrică.

Satul are propriile sale magazine și restaurante, precum și un centru de sănătate și o farmacie. Acesta este de 5 km est de orașul plin de viață de piață de Aracena, și la 1 km de drumul Sevilla-Portugalia. Economia locală se bazează în principal pe producția de plută și creșterea animalelor. Aceasta este de o oră de la aeroportul din Sevilia, și 45 de minute de granița portugheză.

Toate documentele (fapte titlu, facturi de utilități, registru de proprietate, plata taxelor de proprietate, etc.) este pe deplin în ordine și disponibile

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB