DE VÂNZARE Altele (terenuri), Riogordo, Málaga, Spania, c/Virgen de Belen

DE VÂNZARE - Cod. 30666

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 16424 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 96

UR4 URBAN TEREN ÎN Riogordo (MALAGA). PLAN DE APROBAT PARȚIALĂ

Malaga Riogordo este un oraș destul de 40 de kilometri de Malaga Capital și Costa del Sol, cu acces facil prin autostradă în toate direcțiile, atât din Granada, Cordoba și Sevilla.
 Municipalitatea situată în Axarquia a înregistrat aproape 3.000 de locuitori. Orașul dispune de toate serviciile inerente într-un loc care trăiește turismul în mare parte rezidențiale, mai ales în străinătate în cazul în care se află colonia britanică. Bucurați-vă de un microclimat foarte special în cazul în care ia soarele in centrul atentiei pe tot parcursul anului. Temperaturile sunt niciodată extreme și rece este o excepție.
În apropierea centrului istoric al Riogordo terenului în cauză, UR4, aproximativ 21331 de metri pătrați într-un teren urban calificat și Planul parțial aprobat, din care 16,424 de metri pătrați sunt deținute reprezentând un standuri 77.01% Coeficientul de suprafață în funcție. . zăpadă sau oferte rurale Andaluzia.
Dar ce-a placut cel mai mult UR4 este un cuvânt. Soare, rotund radiant si incisiv. Ușoara panta reliefului asigură primirea luminii solare directe și vederi excepționale cu privire la toate casele într-o locație excelentă, cu o lumină permanentă și cerul mereu albastru. Cu Sierra și râul, culorile și sentimentele plăcute sunt amestecate toate simțurile.
Toate acestea într-un oraș ca Riogordo (Málaga), cu propria viață turistic, pe care o meriti vizita și de a trăi prin ei culturale, de divertisment și de arhitectură. Cu peisaje magnifice din cauza Serrania, valea în care se află și râul de la intrarea în sat. Toate cu un microclimat în cazul în care frigul nu mai are loc.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB