DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Vilagrassa, Lleida, Spania, Carrer Anglesola 2

DE VÂNZARE - Cod. 23470

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 325 m²
  • Camere: 5
  • Podea: wood

Cal Valls a fost construit spre sfârșitul secolului al 17-lea în Vilagrassa, un cătun frumos, cu 350 de locuitori, în apropiere de Tarrega. În 2006, familia Valls a făcut potrivit pentru scopuri de turism rural. Proprietatea este un membru al guvernului catalan alerga "Independent de sistemul de cazare rurală" (Allotjament rurală Independent-ARI).

Transformarea a fost efectuată în așa fel încât proprietatea este acum atât practic și confortabil. Toate caracteristicile originale de epocă au fost delicat conservat, păstrând stilul și materiale, cum ar fi ziduri de piatră, grinzi de lemn și focuri deschise tradițional. Mai mult, are dubla izolatie în pereți, tavane și ferestre; Clasa de produse electrocasnice A, rezervor pentru apa de ploaie și apă caldă prin energie solară.

Cal Valls poate găzdui 14 persoane în cinci camere, toate cu vedere la Biserica Santa Maria din secolul al 13-lea. Există o baie la etajul inferior și două la etajele superioare.

Proprietatea este ideal pentru acele familii sau grupuri de prieteni care ar dori pentru a opri de la viața urbană agitată și de a trăi în armonie cu natura în timp ce încă se bucură de tot confortul vieții moderne.



Suprafața locuibil este de aproximativ 300 m 2, unde puteți găsi o bucătărie în stil american, cu frigider, congelator, aragaz electric, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat, ustensile de bucătărie, filtru de cafea espresso, toaster, storcător de fructe, procesor de alimente, grătar de carne , cuptor cu microunde, hota, aspirator și fier.

Lângă bucătărie există o sală mare de mese cu vedere la grădină. Vă puteți bucura de principalele facilitati din partea oaspeților ca PC-ul conectat la internet prin sistem wifi, și legat cu un 32 "TV pentru a arata prezentare Power Point sau alte programe software; home cinema, toată casa este acoperită de sistem hi-fi; jocuri video, jocuri de societate, TV într-o cameră și încălzire centrală.



Zona din afara este de aproximativ 150 m2, cu o gradina cu gazon și o terasă. Pe terasa, există o piscină privată, care a avut o scară pliantă pentru securitate copil.

Grătar mare, cu un lemn liber, tenis de masă și lilieci de ping-pong, cinci biciclete, skateboard-uri, hamac, darts și un set de petanque.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB