DE VÂNZARE 3 camere, Valencia, Valencia, Spania, Juan de Mena 11

DE VÂNZARE - Cod. 28433

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 290 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 290

Această proprietate, cu fațada sa istorică protejată, datează din secolul al 19-lea și este situat în centrul orașului Valencia (zona botanică). În 2005, renovarea clădirii a fost realizată și, de asemenea, casa a suferit renovare în același an. Instalațiile de electrice si sanitare sunt de brand nou.
    Casa dispune de 270 m2, plus o terasa de 20 m2. Acesta este situat la etajul al doilea al unei clădiri cu trei etaje și ocupă întreg etajul principal al casei conac care a ocupat întreaga clădire. Printre multe dintre utilizările sale o parte a fost dedicată fabricării de fani mână decorative. O parte a casei păstrează grinzile originale expuse pe tavan din lemn, în timp ce restul casei are un tavan ipsos.
 Rafturi vazut in poze aparținut fabricii și în mod similar într-o parte a casei arab etaj inițial de cărămidă a fost păstrată și restaurată. Partea rămasă din suprafața podelei este acoperită cu lemn tropical. În timpul renovării unor picturi murale din secolul al XIX-lea a devenit vizibil, care s-au păstrat.
 Toate ferestrele au fost schimbate în totalitate și au geamuri duble. Casa dispune de un sistem de dedurizare a apei și a trei aparate de aer conditionat industriale / încălzire.
 Locuinta dispune de un hol de intrare, camera de zi / sala de mese și bucătărie. Dormitorul principal are o baie privată și o zonă de dressing. Există un dormitor de oaspeți, o baie Quest, un hol, o cameră de depozitare de 15 mp și un spațiu larg deschis de 100 m² utilizate în prezent ca un studio de artă, precum și o terasă de 20 mp cu alimentare cu apă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB