DE VÂNZARE 3 camere, tarragona, Tarragona, Spania, Torres Jordi, 10, Esc. A 8-1

DE VÂNZARE - Cod. 30946

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 98 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 8

oportunitate de înaltă calitate într-un cartier liniștit.

podea preowned în stare și de înaltă calitate excelentă finisaje, noua extensie la sud de Tarragona și la doar câteva minute de mers pe jos de centru sau de transport în comun. Este la etajul opt al unui bloc de nouă înălțimi, este foarte luminos și se bucură de vederi de neegalat.

Cu aspect bun (a se vedea planul atașat de fotografii), are doua dormitoare duble si un apartament, cu baie. Dispune de o baie, o bucatarie spatioasa si o terasa cu acces din suita și lounge. Are aer condiționat, cu mai multe repartitoare împrăștiate în jurul valorii de podea, încălzire cu gaze și apă caldă (cazanul este complet nou).

În principiu, se vinde fara mobila, dar în cazul în care noul proprietar dorește să achiziționeze mobilierul prezentat în imagini, ar fi supus unei eventuale negocieri. De asemenea, în mod opțional, ai putea cumpăra spațiu de parcare în aceeași clădire parcare cu podea direct din lift.

Acesta este situat în apropiere de Espai Tabacalera, într-o zonă în expansiune cu bulevarde largi și zone verzi, într-un cartier cu toate facilitățile, încă cartier liniștit și stabil. Site-ul este foarte bine conectat, de la plecarea din Tarragona la sol nodurilor de comunicație este la doar un minut cu mașina de clădire. Stația de autobuz și de cale ferată sunt accesibile pe jos în câteva minute. Potrivit pentru acasă sau la birou profesional pentru profesioniști, așa cum a fost sediul unei firme de avocatură și starea lui este impecabilă.

Date de proprietate Registrul: Tarragona 1 - Finca 70044.

Tarragona este un capital de provincie și motor economic din sudul Catalonia, deși nu este un oraș scump. Ea are o populație de peste 130.000 de locuitori si este o atractie turistica de prim nivel. Aflați mai multe despre Tarragona în Wikipedia: https://es.wikipedia.org/wiki/Tarragona

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB