DE VÂNZARE 2 camere, Guardamar del Segura, Alicante, Spania, Pje. Levante, 1

DE VÂNZARE - Cod. 31524

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 60 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Aici vom introduce acest apartament frumos situat la 200 de metri de plajă, în centrul orașului Guardamar del Segura, Alicante

Proprietatea este luminoasă datorită orientării sale: Est, este un apartament de la primul etaj în condiții excelente. Are o suprafață de 60 m², o bucătărie deschisă printr-un arc spre zona de luat masa - living, 2 dormitoare cu dulapuri construite și o baie completă. De pe terasă veți putea să vă bucurați de multe ore de soare. Această proprietate are o cameră de depozitare pe terasa de pe acoperiș.

Această proprietate este ideală dacă sunteți cineva care caută un apartament confortabil lângă marea mediteraneană, aproape de toate supermarketurile, restaurantele, transportul public și întreaga zonă de agrement locală. Acces ușor la drumurile principale spre Torrevieja, La Zenia (centrul comercial) și spre aeroporturile din Murcia și Alicante.

Guardamar nu este doar o destinație vacantă în Costa Blanca. În afară de faptul că aveți un turism de calitate pe tot parcursul anului în timpul sezonului estival, acesta este un sat cu un stil de viață spaniol vibrant pe tot parcursul anului. Prin urmare, dacă doriți să cumpărați o proprietate într-un oraș în care magazinele și serviciile locale sunt deschise pe tot parcursul anului și vă bucurați de natura, cum ar fi dunele de nisip și pădurile de pin, poate aceasta este destinația dvs.

Dacă doriți să organizați o vizionare pentru a avea informații specifice pe care doriți să le aveți, nu ezitați să ne contactați;

Toate ofertele noastre veti gasi WWW.NARANJASPAIN.COM
Vă putem ajuta să vă vindeți, să cumpărați sau să închiriați apartamentul.

Dacă aveți întrebări, contactați-mă:
Tomas
+34 645 291 279 (Viber / WhatsApp)
tomas@naranjaspain.es
ref.1304

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


NaranjaSpain
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB