DE VÂNZARE 2 camere, Benidorm, Alicante, Spania, Benidorm

DE VÂNZARE - Cod. 32801

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 88 m²
  • Camere: 2
  • Starea clădirii: Good

Acest oraș de pe Costa Blanca este bine cunoscut pe plan internațional, mai ales datorită climatului plăcut pe tot parcursul anului. Infrastructura regiunii este, de asemenea, excelentă, locuința aici nu este scumpă și datorită serviciului său de înaltă calitate este o țintă populară a pensionarilor care doresc să aibă o viață liniștită și pentru cei care sunt interesați să cumpere un apartament în Spania.
Există o viață economică și comercială activă în regiune, care oferă oportunități excelente de investiții, precum și circumstanțe ideale pentru noile întreprinderi.
Temperatura este ușoară pe tot parcursul anului, iar datorită apropierii munților nu există fluctuații extreme de temperatură, iar numărul anual de ore insorite este de neprețuit.
Pe lângă mâncărurile tipice, cum ar fi paella, alte feluri de mâncare de orez, fructe de mare și carne, putem simți și efectul factorilor multiculturativi, deoarece aici există o combinație de elemente maure, mediteraneene și alte elemente.
Complexul de clădiri rezidențiale cu vedere spre Marea Mediterană a fost creat pentru iubitorii de soare și mare și pentru cei care doresc să dețină un apartament spaniol.

Locație: Este situat într-un loc pitoresc unic în partea de sud a regiunii Costa Blanca / Orihuela, Alicante. Există două aeroporturi în apropiere: San Javier (25 km) și El Altet-Alicante (50 km)

Puteți găsi tot ce este necesar pentru viața de zi cu zi: transport public, supermarketuri și restaurante. Centrul comercial Zenia Boulevard este, de asemenea, în apropiere, unul dintre cele mai importante centre comerciale din regiune, cu o suprafață de 80 000 m2, unde puteți găsi magazine, cafenele, restaurante, magazine electronice, supermarket-uri, bowling și un cazinou .
Există, de asemenea, 3 terenuri de golf cu 18 găuri fiecare într-o rază de 5 km.

Zonele comune și spațiile verzi amenajate și bine întreținute oferă nenumărate posibilități de relaxare:
Există 2 piscine pentru adulți și 2 pentru copii, băi, jacuzzi pentru 6-8 persoane, o sală de gimnastică în aer liber și un loc de joacă în complexul de clădiri pentru a oferi o "reîncărcare" completă a locuitorilor. În afară de aceasta, designerii au adăugat, de asemenea, o zonă confortabilă de relaxare.

Face visele tale sa devina realitate! Sunați-ne acum la +3670 427 2462.lukentum@lukentum.com

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Tamas Csaki
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB