DE VÂNZARE 2 camere, Alicante, Alicante, Spania, Alicante

DE VÂNZARE - Cod. 32612

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 75 m²
  • Camere: 4
  • Starea clădirii: Excellent

"Permiteți-ne să vă prezentăm o urbanizare în imediata apropiere a orașului Benidorm, de unde puteți ajunge în orașul constant buzzing și în plajele însorite în doar câteva minute. Puteți găsi diferite tipuri de proprietăți în acest mic oraș în continuă creștere, de la apartamente mai mici la proprietăți de lux. Aceste case de vacanță spaniole sunt noi, recent finisate și pregătite pentru ca noii lor proprietari să se mute.

Datorită înălțimii sale are o priveliște minunată asupra mării și a munților din cealaltă parte, ceea ce are ca rezultat o atmosferă unică pentru bucureșteni.

Proprietarii de acasă pot beneficia gratuit de o gamă largă de servicii într-un centru privat, cu o saună, o sală de gimnastică, terenuri de tenis și o piscină.

Există, de asemenea, un teren de golf cu 18 găuri de oraș, care este ideal pentru începători, de asemenea, deoarece există instruire de golf de înaltă calitate la fața locului. Cea mai mică pistă are o lungime de 50 de metri, iar cea mai lungă este de 100 m, ideală pentru jocurile scurte și lungi.

Există un mall în apropiere, pe care îl puteți ajunge în doar câteva minute, unde puteți găsi toate magazinele importante.

Vă recomandăm acest apartament pentru o investiție pe termen lung, unde puteți petrece timp de calitate în orice moment al anului și îl puteți închiria în sezonul de vârf. Există o cerere mare pentru aceste apartamente, astfel încât acestea sunt ușor de închiriat. Cu toate acestea, acestea sunt, de asemenea, ideale pentru o casă de vacanță spaniolă unde puteți petrece timpul liber. Vă putem ajuta, de asemenea, cu mobilarea apartamentului în funcție de nevoile dvs.; puteți alege din diferite pachete pentru a găsi mobilierul care vă place cel mai mult și vom întreprinde întregul proces. Există un lift în clădire pentru un acces mai ușor la apartamentele de la etajele superioare.

În cazul în care sunteți interesat de aceste case de vacanță spaniole, nu ezitați să ne sunați la +36 70 427 2462 www.lukentum.eu "

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Tamas Csaki
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB