DE VÂNZARE Hotel, Playa Blanca, Islas Canarias, Spania, Playa Blanca

DE VÂNZARE - Cod. 19419

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 1 m²
  • Camere: 120
  • Podea: Ground

Introducerea o stațiune spectaculoasă vacanță all inclusive de vanzare in zona Montaña Roja Playa Blanca în partea de sud a populară destinație turistică din Lanzarote, în Insulele Canare. Situat într-o locație liniștită, dar aproape de plaje, magazine și restaurante de promenada.

Acest complex hotelier a castigat premii pentru excelență ea în 2012. și este în prezent funcționează la capacitate maximă.

Statiunea include 60 de vile de lux, fiecare în jurul valorii de 64 de metri patrati, cu doua dormitoare, baie, living, terasă și bucătărie. Piscina încălzită este un punct focal pentru oaspeții cu paturi de soare, relaxare zone de masaj, snack bar la piscină și o piscină pentru copii și zonă de joacă.

Restaurantul satisface toate gusturile, cu o selecție internațională de produse alimentare delicioase și vinuri larg. Statiunea dispune de o recepție primitoare cu servicii de 24 de ore, acces la internet, hotel de schimb în condiții de siguranță și în valută. Există, de asemenea, o zonă de lounge cu TV, DVD-uri, un bar și servicii de închiriere de autoturisme, ATV-uri și biciclete. Pe de altă parte a complexului este frigul somptuos din zona cu propriul bar și șezlonguri, un loc ideal pentru a vă relaxa și relaxați-vă cu sunetul valurilor în timp ce se bucură de un cocktail sau două.

Fiecare dintre cele 60 de vile este o oază de lux liniștit. De mers pe jos în ușa din față de camera de zi există un sentiment de stil, cu textura, culoare și detalii decorative. Bucătăria se deschide de pe zona de luat masa, cu tot ce ai nevoie pentru self-catering, inclusiv frigider, aragaz, cuptor cu microunde, ceainic și filtru de cafea. Cele doua dormitoare continua sentimentul modern, cu aer condiționat și construit în dulap de depozitare. Frumoasa baie cu gresie este dotată cu cadă și duș. Pe terasa la soare afara există opinii de ocean, grădină sau piscină.

Lanzarote este un top pe tot parcursul anului destinație pentru iubitorii de soare, atât în ​​iarna cu vremea calda de plajă, cer albastru și flori, și vara, cu briza sale răcoritoare și plaje aurii.

Această stațiune de vacanță reprezintă o mare valoare pentru bani și vă îndemn pentru a aranja o vizionare a discuta detaliile financiare ale acestui complex ocupat.

Pentru mai multe informații și de preț pentru acest complex hotelier va rugam sa ne contactati

Întrebări despre această proprietate


Free real estate ads
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
Accept procesarea datelor personale*
Anulaţi
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB